Smidig lönehantering med smarta system

Av alla saker som ska skötas på ett företag utöver själva produktionen, är lönerna en av de viktigaste sakerna som bara ska fungera. Helst utan att det stjäl för mycket tid eller energi dessutom. I en perfekt värld skulle det vara ett helsäkert, automatiskt system som kunde göra jobbet själv. Det låter ju nästan för bra för att vara sant. Men är det egentligen det med tanke på hur digitaliserat samhället är?

Det finns faktiskt ett sånt system. Närapå i alla fall. Om du använder samma företag för tidrapportering kan du enkelt låta systemet göra jobbet med att konvertera tider till löner. När du låst en löneperiod kan du ladda ner en bankfil för att kunna betala lönerna. Utöver det kan du på samma gång få bokföringsunderlag, arbetsgivardeklarationer till Skatteverket och statistik.

Finns på nätet

Det här systemet är bara ett klick bort för dig och ditt företag. Ta en titt och se om inte du med ska använda den här tjänsten.

Din personal får sina lönebesked direkt i mobilen, frånvaron är automatiskt beräknad och semestertiderna som kan vara klurig är ännu en sak som systemet sköter åt dig. Du kommer med andra ord spara massor av tid som du kan lägga på annat.